ArtDesign VanGodt
KunstprojekterKUNSTPROJEKTER TIL KONFIRMANDERIkoner med Collage

Vi arbejder med kopier af gamle originale ikoner, kirkens farver, mixed medier, trykteknik m.m.


Mine kunstworkshops er tilrettelagt sådan, at selvom man er uøvet og ikke selv mener at have de store forudsætninger for billedarbejde, så vil man stå med et færdigt resultat som helt sikkert vil blive rost og værdsat og give en følelse af - jeg kan jo godt.


Konfirmanderne skriver et ikon som bruges til at smykke kirken med til deres konfirmation - en gave som de får med hjem til minde om en særlig dag.Med udgangspunkt i billeder fra gamle originale ikoner giver jeg inspiration til hvordan du ”skriver” din helt egen ikon i et moderne billedsprog. I løbet af få timer forvandler vi en maskinfremstillet træplade til et smukt stykke træ med motiv og patina. Vi skal male med akrylmaling, lime, skabe effekter med tryk og påføre bladguld.

Kurset er tilrettelagt med arbejdsgange anvist trin for trin så alle deltagere får en succesoplevelse. Efter en workshop oplever jeg ofte, at de unge kommer hen til mig og fortæller, det har været en sjov og anderledes dag, og det havde været meget nemmere, end de havde forestillet sig. At skrive et ikon giver en god oplevelse med et flot resultat.

Kurset henvender sig primært til konfirmander, minikonfirmander, og sognedage for voksne.


For skoleklasser og konfirmander bliver undervisingen tilrettelagt så det svarer til en hel skoledag eller deles over 2 dage ( eftermiddag - aften) . Jeg kommer også gerne ud en lørdag eller søndag.


I workshoppen fortæller jeg lidt om ikonerne i et historisk perspektiv.


Der kan også arrangeres workshops - især for de voksne - som indeholder mere historisk materiale.


Praktisk:


I sørger for at bordene er dækket med plastic.


Jeg sørger for alle materialer og oprydningen er fællesopgave.


Tidsforbrug:Varighed 4 - 6 timer.


Prisen for en workshop ligger FRA 3.500 kr. pr hold + kørsel + materialer 90 kr pr deltager.


Ved hold på 30 - 100 har jeg en kollaga med.

Ring på + 45 5120 2120 eller skriv til mig og hør hvordan vi kan lave en workshop for dine konfirmander.

Jeg brænder for billedkunsten. Jeg har eget atelier, hvor jeg maler malerier og designer mine små PigArts - små finurlige grise figurer med sjovt accessories. Derudover underviser jeg både børn, unge og voksne i Billedkunst. Jeg har læreruddannelse med linjefagene billedkunst, dansk.


Uddannet Tekstil designer og har derudover en pædagogisk uddannelse fra universitetet. Jeg har tidligere været folkeskolelærer, lærer på produktionsskole, har undervist børn/unge fra specialskoler samt har erfaringer med voksenundervisning ved fx AMU, Handelsskole, LOF og AOF . Jeg synes det er sjovt og værdifuldt at undervise i Billedkunst - billedkunst er en kreativ udtryksform som generelt styrker børn/unges øvrige faglige indlæring. Med en faglig og professionel tilgang til faget er mit mål, at mine elever får mulighed for at fordybe sig med billedkunsten, få en oplevelse igennem kunsten og opdager deres egen kreativitet.


Jeg kan tilbyde en kunstnerisk oplevelse i et professionelt pædagogisk tilrettelagt læringsrum. Vi kan male, bygge, eksperimentere, synge, bevæge os - og sammen finde nye veje til at fremstille fantastisk børne & unge kunst. Jeg lægger stor vægt på kvalitet i undervisningen både med hensyn til planlægning, materialevalg, processen, produktet og ikke mindst en præsentation af værkerne.

Mit mål er, at børn/unge skal opleve at faget billedkunst har værdi og den kan give dem ny viden og spændende oplevelser - at de finder glæde og lyst til at eksperimentere og gå på opdagelse i billedkunstens verden. Jeg har mange års erfaringer med at undervise alle aldersgrupper i billedkunst, collage, ikoner, tekstildesign og udsmykningsopgaver.


Min tilgang til undervisningen er, at alle kan noget når de rette rammer er tilstede. Jeg har arbejdet med børn i indskolingen, mellemtrinet og unge samt voksne i alle aldre.


Jeg har erfaringer med børn med særlige indlæringsbehov samt flere års erfaringer med familiebilledskole, hvor vi arbejder på tværs af generationerne.


Jeg vil gerne være med til at udbrede billedkunsten i børnenes verden og skabe kunstprojekter sammen med jer. Trænger I til ny inspiration til undervisningen på jeres skolen, har I en væg der skal udsmykkes eller går I med en eller anden sjov ide. Så ring til mig - så vi sammen kan finde frem til det helt rette projekt for jer.


BMMK - Børns møde med kunsten

BMMK er et tilbud i det nordjyske hvor du kan få en kunstner ud til din skole eller institution - og kun betaler 1/4 af prisen. Du kan læse mere om tilbudet påwww.bmmk.dk

Her kan du læse lidt om hvad jeg kan tilbyde igennem BMMK.

Du vil ikke være I tvivl!

Stafet-maleri, tryk mønstre med materialer som liggeunderlag og japansk papir, installationer med eventyrligt porcelæn og sæbespåne cupcakes, cirkusdragter og scenetæpper. Jeg brænder for faget billedkunst og elsker at undervise i det fordi det er sjovt. Jeg er læreruddannet med linjefaget billedkunst og har pædagogisk uddannelse fra universitetet. Er desuden selv udøvende professionel kunstner.

For mig er billedkunst et utroligt vigtigt fag. Med en faglig og professionel tilgang til faget er mit mål, at eleverne oplever helt nye måder at se verden på. Vi kan støbe, male, synge, bevæge os - og finde nye veje til at fremstille fantastisk børnekunst.

Jeg lægger stor vægt på kvalitet i undervisning både med hensyn til

planlægning, materialevalg, processen, produktet og ikke mindst en præsentation af børnenes værker.

Mit mål er, at børn skal opleve at faget billedkunst har værdi og kan give dem ny viden og spændende oplevelser - at de finder glæde og lyst til at eksperimentere og gå på opdagelse i billedkunstens verden.

Jeg har mange års erfaringer med at undervise alle aldersgrupper i billedkunst, collage ikoner, tekstildesign og udsmykningsopgaver.

Min tilgang til undervisningen er at alle kan noget når de rette rammer er tilstede. Jeg har arbejdet med børn i indskolingen, mellemtrinet og unge samt voksne i alle aldre. Jeg har erfaringer med børn med særlige indlæringsbehov samt flere års erfaringer med familiebilledskole hvor vi arbejder på tværs af generationerne.

Jeg vil gerne være med til at udbrede billedkunsten i børnenes verden og skabe kunstprojekter sammen med jer. Trænger I til ny inspiration til undervisningen på jeres skolen, har I en væg der skal udsmykkes eller går I med en eller anden sjov ide. Så ring til mig – så kan vi sammen finde frem til det helt rette projekt for jer.Workshop med Storprangende Lysekroner.


Byg store, eksklusive og fantasifulde designerlyserkroner med recycling materiale.

Der er ikke råd til at bygge af ægte krystaller og guld. Men af masser plastik, bling bling og andet godt tingeltangel.


En workshop hvor vi kommer rundt omkring design, matematik og elektronik

samt udforsker materialer og deres anvendelse med fokus på recycling.Multikunstner og matematik nørd Jørgen Stendal Mortensen


Kunstner og designer Kathrine van Godt


er idemagerne bag denne workshhop.


Kontakt os gerne for mere info :

Jørgen Stendal Mortensen tlf. 23 90 31 01 kuffertcirkus@gmail.com

Kathrine van Godt tlf. 51 20 21 20 kathrinevangodt@gmail.com

Recyclingmaterialer

kan blive til

skønne

lysekroner


Vi medbringer

selv

materialerne

til vores workshopFor folkeskole


2 - 5 dages

undervisning/workshop


i samarbejde med lærerneLæringsforløb men samtidig også et

udsmykningsprojekt
Vi er altid på jagt efter

nyt spændende

recycling "guld"


Kontakt os gerne ,

hvis du har materialer liggende, som

du tænker vi måske kan bruge.Prisen for vores workshop afhænger af varighed.
Kontak os og få

et godt tilbud.